De Way Group is een groep bedrijven met één gemeenschappelijke doelstelling: producten leveren die net even slimmer zijn, net even beter doordacht dan concurrerende producten. En natuurlijk net even beter voor het milieu. Met deskundigheid, innovatieve technieken en een onvermoeibaar streven naar ‘operational excellence’ bieden wij al onze doelgroepen een uitgekiend assortiment op maat.

 Technolyt is toeleverancier voor een drietal specialisaties; buitensport, sport & optische apparatuur. Voor alle producten geldt dat zij doordacht zijn, getest worden door ‘die-hard’ gebruikers en duurzaam zijn. Met onze know how en service biedt Technolyt meer dan alleen producten.

Outdoor
Optics
Sports
Bike
Snow

Technex is de leverancier van specialistische meetapparatuur voor industrie en laboratorium: test-, meet- en analyseapparatuur voor onderzoek en kwaliteitscontrole, procesoptimalisatie en – simulatie. Onze oplossingen zijn gericht op het optimaliseren van processen en kwaliteitsverbetering van producten.

Kracht
Thermische Analyse
Oppervlakte

Technautic richt zich volledig op de watersportmarkt. Een zeer ruim assortiment watersport producten vult het enorme magazijn; van zeer technische accessoires tot stylische producten die het leven op een boot veraangenamen. 

Technautic ondersteunt, informeert en heeft een hoge graad van service voor haar klanten.

Nautic
Fishing

© Way Group 2013-2022   |   Disclaimer   |   Privacy   |   Design : Senang Vormgeving